4gamers.be

Win een SteelSeries Rival dankzij de SteelSeries Gaming Day

Wedstrijd loopt van 05/06/2014 t.e.m. 11/06/2014

Informatie

Ter gelegenheid van de SteelSeries Gaming Day mogen we een SteelSeries Rival gaming muis weggeven. Met deze muis wil SteelSeries ongeëvenaarde prestaties afleveren. Dat tracht men te bereiken dankzij de Pixart PMW3310 optische sensor. Deze geavanceerde sensor brengt geen enkele hardware accelleratie met zich mee, waardoor een werkelijk 1:1 tracking en precisie wordt geleverd. De CPI is voorts instelbaar van 50 tot 6500 en met nog eens duurzame switches en een hoop aanpassingsmogelijkheden dankzij de SteelSeries Engine 3 erbij heb je een stevige muis om mee aan het gamen te gaan.

De SteelSeries Gaming Day vindt plaats op zaterdag 7 juni in de nieuwe Media Markt Korenmarkt te Gent. Onder meer het Fnatic League of Legends team is er aanwezig om vragen te beantwoorden, foto's te laten nemen, handtekeningen te zetten en meer. Zij brengen ook Eefje "sjokz" Depoortere mee om de dag mee in goede banen te leiden. Verder zijn ook de zusjes Camille en Charlotte Van Brabander van de partij. Tegen hen kan Counter-Strike: Global Offensive gespeeld worden. Deelnemers maken op basis van een willekeurige loting kans op een gaming pc t.w.v. 1899 euro en een LED-scherm van LG t.w.v. 229 euro. Ook zijn er prijzen voor wie Camille weet te verslaan en de eerste 100 deelnemers krijgen sowieso een SteelSeries goodiebag mee naar huis.

WINNAAR

De winnaar van de SteelSeries Rival gaming muis in het kader van de SteelSeries Gaming Day is darroox. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op de SteelSeries Rival gaming muis volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.