4gamers.be

Win een MSI Gaming Siberia v2 of een MSI Gaming W8 gaming muis

Wedstrijd loopt van 16/06/2014 t.e.m. 29/06/2014

Informatie

MSI lanceerde een tijdje geleden de MSI Nightblade gaming barebone en om dat te vieren geeft MSI nu de MSI Gaming Siberia v2 en de MSI Gaming W8-muis weg. De MSI Nightblade is een gaming barebone die met een MSI Gaming Z87-moerderbord komt, een tweetal fans en een zeer kleine case met een inhoud van zestien liter. Dat maakt van de Nightblade volgens MSI een goede optie om een systeem mee te bouwen om mee te nemen naar LAN-parties. Ondanks de grootte kan je toch grafische kaart van 29cm kwijt in de kast. De MSI Nightblade heeft daarbij ook een OC-knop die je systeem zo'n 15% sneller kan laten draaien met een enkele druk op die knop. Meer info over de MSI Nightblade kan je hier vinden.

De prijzen die we weggeven zijn ook de moeite. De headset is bijvoorbeeld de Siberia v2 die we allemaal kennen, maar dan met het drakenlogo van MSI Gaming en het logo van MSI. De MSI Gaming W8 is dan weer de compleet nieuwe muis van MSI en die mag er ook zijn. De muis beschikt over 8 knoppen, een 5 600dpi-sensor en aanpasbare metalen gewichtjes. Tot slot beschikt de muis over 128kb-geheugen om al je profielen in de muis te kunnen bewaren. We geven ze niet weg als een pakket en dat wil dus zeggen dat er twee van jullie een prijs zullen krijgen.

WINNAARS

De winnaar van de MSI Gaming Siberia v2 headset is KoOk13 en de winnaar van de MSI Gaming W8 gaming muis is A_Mace. Beide winnaars wisten correct te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 29 artikels zouden verschijnen op de frontpage. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om een kans te maken op de Siberia v2 MSI Gaming en de W8, moet je de onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vind je in het onderstaande 'unboxing'-filmpje van 4Tech.be.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.