4gamers.be

Win een Cooler Master Reaper, Pulse-R en MECH

Wedstrijd loopt van 16/06/2014 t.e.m. 06/07/2014

Informatie

Het was dit weekend DreamHack Summer en samen met Cooler Master is 4eSports er in geslaagd om een goede coverage van het evenement te brengen. Om dit te vieren geeft Cooler Master ook nog eens dit pakket weg van een Cooler Master Reaper gaming muis, een Pulse-R headset en een MECH mechanisch toetsenbord. Met dit setje prijzen ben je meteen goed uitgerust. De Reaper beschikt bijvoorbeeld over een sensor met 8 200dpi, beschikt de MECH over Cherry MX switches en heeft de Pulse-R 42mm drivers.

WINNAAR

De winnaar van de Cooler Master Reaper, Pulse-R en MECH is Ezio_deBelgica, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd 28 artikels zouden verschijnen op de frontpage. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om een kans te maken op de prijs moet je de onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vinden jullie in dit filmpje en het antwoord op de tweede vraag vinden jullie in dit filmpje.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.