4gamers.be

Win 6x Call of Duty: Ghosts Invasion DLC

Wedstrijd loopt van 18/06/2014 t.e.m. 24/06/2014

Informatie

De Invasion DLC is inmiddels al even beschikbaar voor de Xbox 360- en Xbox One-versie van Call of Duty: Ghosts en wie de nieuwe content nog niet in huis heeft, is bij deze wedstrijd aan het juiste adres. We mogen namelijk zes codes voor Invasion weggeven, drie voor Xbox 360 en drie voor Xbox One.

WINNAARS

Hieronder het overzichtje van de winnaars van de Invasion DLC voor Call of Duty: Ghosts, zowel voor Xbox 360 als Xbox One. De winnaars krijgen hun downloadcode via PM toegestuurd.

Xbox 360

Dantonse
xajoka
troyboete

Xbox One

Pollepap
CalvinFeyenoord
BigDidi

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de downloadcodes moet je onderstaande vraag correct beantwoorden. Het antwoord kan je vinden via bovenstaande trailer.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.