4gamers.be

Win een BenQ XL2420Z gaming monitor

Wedstrijd loopt van 28/06/2014 t.e.m. 18/07/2014

Informatie

Tijd om nog eens een gaming monitor weg te geven en deze keer is dat een BenQ XL2420Z. Net als andere gaming monitoren van BenQ werd ook deze BenQ XL2420Z gaming monitor ontwikkeld in samenwerking met pro gamers om zo tot een optimaal resultaat te komen. In het oog springende features van dit scherm zijn de technologieën die speciaal ontwikkeld werden om motion blur te reduceren en flicker weg te werken, waardoor je als gamer een veel betere ervaring krijgt voorgeschoteld die je tactisch ook nog eens vooruit helpt.

WINNAAR

De winnaar van de BenQ XL2420Z gaming monitor is zombiecow, die correct wist te raden dat Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 11 mails zou ontvangen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze BenQ XL2420Z gaming monitor moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.