4gamers.be

Win Monster Hunter t-shirts

Wedstrijd loopt van 01/07/2014 t.e.m. 02/07/2014

Informatie

Vijf dagen lang, van 30 juni 2014 tot en met 4 juli 2014, zal Jay geblinddoekt een bepaalde track (3 rondes in Time Trial) in Mario Kart 8 trachten af te werken, daarbij geholpen door zijn zus, die tracht om zo goed mogelijk aanwijzingen te geven. Elke dag krijgen jullie dan vier tijden voorgeschoteld, waarvan één de juiste tijd is die Jay nodig had om het level te doorkruisen. Raad je de juiste tijd, dan maak je kans op de prijs van die dag, evenals op de hoofdprijs die na vijf dagen wordt weggegeven onder alle deelnemers. Deelnemen tijdens een van de vijf speeldagen deze week volstaat dus al om ook kans te maken op de hoofdprijs, en hoe meer dagen je deelneemt, hoe meer kansen je hebt op de hoofdprijs.

Klik hier voor meer info over het verloop en de (hoofd)prijzen van deze wedstrijd.

Bekijk zeker elke dag de preview clip! Ze kunnen je helpen bij het inschatten van de tijd!

Dag 2 - Browser's Castle


PRIJS


5x Monster Hunter t-shirt

WINNAARS

De winnaars van een Monster Hunter t-shirt zijn Koen, whatstheandy, janim6057, Ramones73 en Nicky De Knibber , die correct wisten te raden dat een geblinddoekte Jay een tijd van 6:10.012 nodig zou hebben voor 3 rondjes Bowser's Castle in Mario Kart 8.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de vijf Mario Kart 8 magneetborden moet je hieronder correct aanduiden hoelang Jay erover doet om drie rondes van de Bowser's Castle track te voltooien.

Opgelet: bij de vier mogelijke tijden staat steeds ook de tijd 9:59.999. Dit is een forfaitaire tijd die je krijgt wanneer je er niet in slaagt de drie rondes onder de 10 minuten te voltooien. Doe je bijvoorbeeld gemiddeld 7 minuten over de eerste twee tracks, dan is de kans groot dat het in de loop van de derde ronde game over is en dat je de forfaitaire tijd aan je broek krijgt.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.