4gamers.be

Win een GAMETAB-ONE gaming tablet

Wedstrijd loopt van 14/07/2014 t.e.m. 03/08/2014

Informatie

Aan games voor tablets en smartphones geen gebrek, maar de besturingsopties laten vaak nog te wensen over, zeker wanneer het games betreft die je doorgaans eerder op een console zou verwachten. Bij Bigben Interactive trachten ze daar wat aan te doen. Men heeft namelijk de GAMETAB-ONE ontwikkeld. Dit is een krachtige tablet, geoptimaliseerd voor games, in combinatie met een speciale controller die als een omhulsel rond de tablet zit, waardoor je tablet eigenlijk een optimale gaming tablet wordt.

WINNAAR

De winnaar van de GAMETAB-ONE gaming tablet is denbro1986, die correct wist te raden dat van papfles en Jay samen de dag na het aflopen van de wedstrijd 21 artikels online zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze GAMETAB-ONE moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag vind je in de gratis proefversie van Glitch onderaan deze pagina.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.