4gamers.be

Win 5x twee dagtickets voor Gamescom dankzij BenQ

Wedstrijd loopt van 23/07/2014 t.e.m. 29/07/2014

Informatie

Binnenkort is het weer tijd voor Gamescom, zeg maar de Europese E3, en dankzij BenQ mogen we 5 keer twee dagtickets voor de beurs weggeven. Daarmee krijg je voor twee personen toegang tot Gamescom op een van de weekdagen die voor het grote publiek bestemd zijn, zijnde 14 en 15 augustus. Voor als je het zou willen weten: wij zijn er aanwezig van 12 tot 15 augustus.

WINNAARS

De winnaars van twee dagtickets voor Gamescom zijn nefewstyle, wiemeboy, badsemtex, Wicki_Baby en Dannelor. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de 5 duotickets volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden. Het antwoord kan je vinden via de website van BenQ Gaming.

Indien je de Facebook pagina van BenQ Gaming leuk vindt, maak je extra kans op een van de duotickets.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.