4gamers.be

Win 5x duoticket The Raid 2 + The Raid dvd's

Wedstrijd loopt van 28/07/2014 t.e.m. 03/08/2014

Informatie

Deze week, op 30 juli, verschijnt The Raid 2 in de cinemazalen en om dat te vieren geven we vijf pakketjes weg met telkens een duoticket voor de film (geldig in elke cinema waar de film gespeeld wordt) en een dvd van de eerste film.

In The Raid 2 van regisseur Gareth Evans krijgen we het vervolg te zien van de strijd van Berandal Rama tegen de Indonesische onderwereld. Aanvankelijk dacht hij die strijd al te hebben gewonnen, maar niets is minder waar. Men is namelijk uit op wraak en Rama moet noodgedwongen undercover gaan om zijn familie te beschermen. Terwijl hij zich een weg vecht doorheen de criminele organisaties, komt hij erachter dat corrupte politieagenten en politici aan de touwtjes trekken, waarna Rama alles op het spel moet zetten om het leven van zijn vrouw, kind en zichzelf te redden.

WINNAARS

De winnaars van een duoticket voor The Raid 2 + The Raid dvd zijn Grunthor, sarkye, Kyt0r, Spugseule en celientje. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op een The Raid 2 duoticket en The Raid dvd moet je onderstaande vragen correct beantwoorden. Voor de eerste vraag verwijzen we naar onderstaande trailer, terwijl je voor het antwoord op de tweede vraag terecht kan bij de review op Brainfreeze.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Video

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.