4gamers.be

Win een Corsair Graphite Series 760T case

Wedstrijd loopt van 29/07/2014 t.e.m. 11/08/2014

Informatie

Tijd om nog eens een pc case weg te geven en deze keer is dat een Corsair Graphite Series 760T case. Deze full-tower pc case heeft een transparant paneel, waardoor je de binnenkant van je pc kan bewonderen. Die binnenkant zelf mag immers ook gezien worden. Corsair tracht de ruimte namelijk optimaal te benutten en omdat het mogelijk is om bays die je niet gebruikt er gewoon uit te halen, kan zelfs extra ruimte gecreëerd worden.

WINNAAR

De winnaar van de Corsair Graphite Series 760T case is little.styx, die met de gok van 62 het dichtste in de buurt zat van de 65 artikels die van Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Corsair Graphite Series 760T case moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.