4gamers.be

Win The Sims 4 + headset, muis en mousepad

Wedstrijd loopt van 01/09/2014 t.e.m. 07/09/2014

Informatie

Deze week verschijnt The Sims 4 en dus kunnen we weer aan de slag met virtuele levensloop van heel wat Sims, die we al dan niet losjes baseren op onszelf of mensen uit onze omgeving. Om de lancering van de nieuwe game te vieren mogen we dankzij EA een mooi The Sims 4 prijzenpakket weggeven. Dat bestaat uit een exemplaar van The Sims 4 zelf, aangevuld met een speciale The Sims 4 SteelSeries headset, muis en mousepad.

 

 

WINNAAR

De winnaar van het The Sims 4 pakket met daarin de game, een headset, muis en mousepad is selinchan, die correct wist te raden dat de dag na het aflopen van de wedstrijd van papfles en Jay samen 18 artikels zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op dit prijzenpakket moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.