4gamers.be

Win een Acer Aspire Switch 2-in-1 tablet

Wedstrijd loopt van 22/09/2014 t.e.m. 21/10/2014

Informatie

Het is nog niet zo heel lang geleden dat tablets aan hun opmars begonnen en sinds die begindagen hebben ze al een hele evolutie meegemaakt. Zo'n tablet bleek immers wel handig voor bepaalde zaken, maar na verloop van tijd begon men bepaalde functionaliteiten van de traditionele laptop te missen en zowel een laptop als een tablet meesleuren is natuurlijk niet de meest handige oplossing. Daarom werden de zogenaamde hybrids ontwikkeld, die het beste van een laptop en tablet combineren. Ook die hybrids hebben inmiddels een evolutie doorgemaakt en van een van de nieuwste exemplaren, namelijk de Acer Aspire Switch, mogen wij er eentje weggeven.

De Acer Aspire Switch is een 10.1" tablet met een volledige versie van Windows 8.1 en minstens 32GB opslagcapaciteit. Je kan hem dus gewoon gebruiken als Windows 8 tablet, maar indien je wat meer typewerk voor de boeg hebt, kan je de tablet op een toetsenbord vastklikken om zo verder aan de slag te gaan alsof het gewoon een laptop was. Bovendien kan je het geheel ook toeklappen en zo weer makkelijk en veilig meenemen, terwijl je de tablet ook achterwaarts op het toetsenbord kan vastklikken zodat je het geheel makkelijk rechtop kan laten staan wanneer je het toetsenbord niet gebruikt en bijvoorbeeld foto's of video wil bekijken.

WINNAAR

De winnaar van de Acer Aspire Switch 2-in-1 tablet is yesgirl, die correct wist te raden dat van papfles en Jay samen de dag na het aflopen van de wedstrijd 30 artikels zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Acer Aspire Switch moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag kan je vinden via de website van Acer. Het antwoord op de tweede vraag kan je vinden via de online proefversie van het Glitch Magazine onderaan deze pagina.

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.