4gamers.be

Win FIFA 15 voor pc, PS4 of Xbox One

Wedstrijd loopt van 23/09/2014 t.e.m. 29/09/2014

Informatie

Deze week verschijnt FIFA 15 en dat wordt gevierd. Dankzij EA mogen we namelijk een exemplaar van de game voor zowel pc, PS4 als Xbox One weggeven. Voor een vierde winnaar voorzien we nog een leuke t-shirt en sjaal ook.

  

WINNAARS

De winnaars van een exemplaar van FIFA 15 zijn BigDidi (pc), Brancus (PS4) en peterislol (Xbox One). Het pakketje met t-shirt en sjaal gaat naar Boboo. Zoals steeds worden de winnaars via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op een exemplaar van FIFA 15 of het t-shirt en de sjaal volstaat het hieronder aan te geven voor welk platform je de game graag had gehad en vervolgens je deelname te bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Video

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.