4gamers.be

Win Sapphire mini-pc

Wedstrijd loopt van 24/10/2011 t.e.m. 13/11/2011

Informatie

We hebben in het verleden al ettelijke designacties gedaan waarmee je een mooie prijs kon winnen, maar nu gaan we het wat opschroeven. In samenwerking met Sapphire en showme gaan we namelijk een prachtige SAPPHIRE EDGE HD2 MINI PC weggeven. Haal dus je beste designtalenten maar boven en laat die creativiteit maar vloeien, want deze wil je niet echt laten liggen, lijkt ons. Het leukste van deze prijs is echter niet dat je een SAPPHIRE EDGE HD2 MINI PC krijgt, maar dat je gewoonweg een Sapphire mini-pc krijgt met je eigen design erop!

Het eerste wat je moet doen om deel te nemen, is dit bestandje downloaden. Je zal dan een PSD krijgen met een template waar je aan moet houden. De balk met de sponsors mag je verplaatsen, maar hou er rekening mee dat die ergens op de linker- of rechterkant (zie voorbeeld onderaan) zeker moet verschijnen in deze vorm. Als dat niet gebeurt, zal je niet weerhouden worden.

Ga vervolgens aan de slag met je creatieve exploten, doe waar je zin in hebt, maar zie dat het thema games is. Wil je 2 games met elkaar vermengen? Geen enkel probleem, zolang het thema maar gaming blijft. Vergeet ook niet dat de sponsorbalk wel degelijk op je design moet staan!

Voorbeeld

Lunchbox heeft zelf even een voorbeeldje in elkaar gebokst en daarbij kan je dus meteen zien hoe het allemaal zou kunnen zijn. Als je erover wil praten, kan je altijd in de thread terecht op ons forum, waar Lunchbox je kan en zal bijstaan met raad.

 

Wedstrijd

Periode

Je krijgt 3 weken om aan je design te werken en de week erop zal er gestemd kunnen worden. Alle goedgekeurde designs zullen dan getoond worden en iedereen zal dan de kans hebben om zijn stem uit te brengen op wat zij het beste design vinden.

Beoordeling

Er zullen 3 groepen beslissen over wie er uiteindelijk de winnaar is. De jury kiest een top drie en geeft deze winnaars respectievelijk 5 - 4 - 3 punten. De redactie kiest hun eigen top drie en deze winnaars krijgen eveneens 5 - 4 - 3 punten. De stemmen van het publiek resulteren in de meeste punten want de drie winnaars van de publieksvotes krijgen respectievelijk 10 - 8 - 6 punten. De optelsom van deze punten beslist uiteindelijke wie de eindwinnaar is. Als er 1 iemand bovenuit steekt en telkens eerste zou zijn, zou die 20 punten vergaard hebben. Mocht er bij toeval een gelijkspel zijn, dan zal de publieksstem de doorslag geven.

Klaar met je design?

Zet het ergens online (rapidshare, megaupload, dropbox, ...) en speel ons hieronder de link door.

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Specs

 

CPU Intel® Atom™ D525 1.8GHz
1024 KB CPU Cache
Memory 2048 MB DDR3-800 So-DIMM
Storage 320 GB SATA 2.5'' Hard Driver
Graphics 512 MB NVIDIA® ION™ 2
LAN 10/100/1000 Mbps Built-in Etherent
Wireless 802.11b/g/n Built-in Wireless Network
I/O 1 x VGA(D-sub) Port
1 x HDMI Port
1 x RJ-45 Gigabit Lan
4 x USB 2.0 Port
1 x Audio-in
1 x Line-out
Power 65 W AC 100~240V 50/60Hz, 19v~3.42A
Dimensions 19.3 x 14.8 x 2.2 cm (L / W / H)
Weight 530 g net weight
Operation System Windows® 7 Ultimate
Accessory 1 x HDMI cable
1 x HDMI to DVI adapter
1 x Quick Install guide (QIG)
1 x Chassis Stand
1 x Power cord
1 x Power Adapter
1 x VESA Mount (100mm x 100mm)
CD Driver

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.