4gamers.be

Win een Watch_Dogs Dedsec Edition of iPhone 4 hoesje

Wedstrijd loopt van 27/09/2014 t.e.m. 03/10/2014

Informatie

Ubisoft is begonnen met het uitrollen van de Bad Blood DLC voor Watch_Dogs en om dat te vieren mogen we PS4 Dedsec Edition van de game weggeven aan één gelukkige winnaars. Verder geven we ook nog 4 Watch_Dogs iPhone 4 hoesjes weg en 10 codes voor Norton Mobile Security.

 

WINNAARS

De winnaar van de PS4 Watch_Dogs Dedsec Edition is perziksken. De winnaars van een Watch_Dogs iPhone 4 hoesje zijn Luchydude, robain, rosalooy, Twisp en Envision. De winnaars van een code voor Norton Mobile Security zijn helllion, ratteke, Gabberbakker, jelcon, schieve, jesperom, hozekes, unrealbe, jeleby en loewie. De winnaars worden zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze PS4 Dedsec Edition van Watch_Dogs of een van de andere prijzen volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden en je deelname te bevestigen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.