4gamers.be

Win een Destiny hoodie, pet, muts of portemonnee

Wedstrijd loopt van 30/09/2014 t.e.m. 06/10/2014

Informatie

Op 18 en 19 oktober is het weer tijd voor FACTS, het grootste comics, sci-fi en anime festival van de Benelux. Ook games hebben er echter hun plaats en vaak kan je er wel wat mooie merchandise op de kop tikken, bijvoorbeeld van Destiny. Daarvan mogen we dankzij Archonia.com, dé webwinkel voor gaming-, tv-, en filmmerchandise, manga, comics en strips, een hoedie, pet, muts en portemonnee weggeven.

 

 

WINNAARS

De winnaars van de Destiny goodies zijn bekend. Hieronder het overzichtje. De winnaars wisten correct te raden dat Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 41 mails zou ontvangen en zoals steeds worden de winnaars via PM gecontacteerd.

Destiny hoodie: senne66

Destiny pet: jkampmeijer

Destiny muts: Tojoro

Destiny portemonnee: divas

Wedstrijd

Om kans te maken op een van de prijzen moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag kan je vinden via de website van FACTS, terwijl je voor het antwoord op de tweede vraag terecht kan bij de website van Archonia.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.