4gamers.be

Win een BenQ XL2430T gaming monitor

Wedstrijd loopt van 18/11/2014 t.e.m. 08/12/2014

Informatie

BenQ presenteert met de BenQ XL2430T de next-generation gaming monitor en 4Gamers zou 4Gamers niet zijn als we daar geen exemplaar van zouden mogen weggeven. Dat mogen we dus wel, dankzij BenQ en Alternate.

Uiteraard bouwt de BenQ XL2430T verder op wat BenQ eerder al te bieden had. Features als de reductie van motion blur, een Full-HD scherm en 144Hz blijven behouden, terwijl andere features, zoals de mogelijkheid tot het aanpassen van de positie van het scherm en de Arc (een externe controller om snel instellingen mee te kunnen aanpassen), fel verbeterd zijn.

Verder zijn er ook nieuwe features, zoals de Auto Game Mode, waardoor het scherm zelf detecteert wat voor game je aan het spelen bent en zich daar automatisch aan aanpast. Verder kan je je Instellingen voor de BenQ XL2430T nu ook gewoon meenemen door ze op een USB-stick of via de cloud mee te nemen via Game Mode to Go. Nog een stokpaardje van de BenQ XL2430T vinden we bij de 20 levels van Color Vibrance, waardoor je de kleuren van een game precies kan laten weergeven zoals jij dat wil.

WINNAAR

De winnaar van de BenQ XL2430T gaming monitor is DarkoShade, die correct wist te raden dat Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 24 mails zou ontvangen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze BenQ XL2430T moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste twee vragen kan je vinden via de website van BenQ en Alternate.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.