4gamers.be

Win een Samsung 850 PRO 1TB SSD

Wedstrijd loopt van 23/12/2014 t.e.m. 12/01/2015

Informatie

We hebben het al vaak gezegd en blijven het zeggen: een SSD is een van de beste upgrades die je je pc kan geven. Hoewel SSD's steeds goedkoper worden, blijven ze natuurlijk een investering waar je geld voor moet ophoesten. Wij dragen echter graag ons steentje bij en mogen dankzij Samsung weer een geweldige SSD weggeven. Concreet gaat het om een Samsung 850 PRO 1TB SSD, een van de nieuwste modellen van Samsung en meteen eentje met een voor een SSD enorme opslagcapaciteit dus.

De Samsung 850 PRO-reeks maakt gebruik van 3D V-NAND-architectuur, waarbij cellen in 32 lagen boven elkaar liggen. Het resultaat is een hogere dichtheid en betere prestaties bij een kleiner formaat, terwijl ook de levensduur van de SSD aanzienlijk verlengd wordt en er minder stroom verbruikt wordt waardoor je laptop het langer uithoudt. De 3D V-NAND-tecyhnologie zorgt ook voor betere lees- en schrijfprestaties, zowel sequentieel als random. Een speciale RAPID-modus kan bovendien nog eens voor bijna 2x snellere dataverwerking zorgen door vrij (DRAM) geheugen van de pc als buffer te gebruiken.

WINNAAR

De winnaar van de Samsung 850 PRO 1TB SSD is belgianbonzai, die correct wist te raden dat Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 24 mails zou ontvangen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Samsung 850 PRO 1TB SSD moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste twee vragen kan je vinden via de website van Samsung.

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.