4gamers.be

Win drie NZXT pc-behuizingen

Wedstrijd loopt van 26/10/2011 t.e.m. 08/11/2011

Informatie

4Gamers.be bestaat ondertussen een jaar en dat moet gevierd worden! In samenwerking met heel wat partners kunnen we jullie gedurende twee maanden de ene prijs na de andere voorschotelen. Verspreid over tientallen wedstrijden geven we honderden prijzen weg die alles samen een winkelwaarde van meer dan 20.000 euro totaliseren. We hebben ervoor gezorgd dat er quasi dagelijk voor ieder wat wils te vinden is, dus hou zeker onze frontpage en ons wedstrijdoverzicht in het oog. We bedanken van harte iedereen die deze wedstrijden mee heeft mogelijk gemaakt en wensen alle deelnemers enorm veel succes.


 

Zoals bekend lanceren we elke woensdag van onze 4Gamers Birthday Bash minstens een grote hardware-wedstrijd en deze keer doen we er zelfs twee. Naast de geheugenlatjes van Kingston die we weggeven, zijn er dankzij NZXT ook niet minder dan drie pc-behuizingen te winnen. We mogen één NZXT Source 210 Elite weggeven en ook twee NZXT Tempest 410 Elite. Nood aan een nieuwe case? Doe dan snel mee en win er eentje. Geen nood als je deze keer uit de boot zou vallen, want er staat nog meer NZXT-lekkers voor jullie te wachten tijdens de komende maanden...

Wedstrijd

Deelnemen is zoals gewoonlijk erg gemakkelijk. Het is trouwens ook niet de eerste keer dat we NZXT-cases weggeven of bespreken, denk maar aan onze hardware-reviews van de NZXT Phantom en de NZXT H2 Silent. Weet of zoek dus het antwoord op onze NZXT-vragen en hoop dat het geluk aan je kant staat bij het beantwoorden van de schiftingsvraag en binnenkort kun je misschien al je hardware overhevelen in een spiksplinternieuwe NZXT-case. Veel succes!

Vragen:


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.