4gamers.be

Win een Corsair Obsidian 250D Cube Case

Wedstrijd loopt van 26/12/2014 t.e.m. 08/01/2015

Informatie

Compact zonder compromissen, dat is het motto dat bij de Corsair Obsidian 250D Cube Case, waarvan we er eentje mogen weggeven, past. De case is niet al te groot, maar biedt desondanks wel voldoende ruimte voor standaardcomponenten als een full-size 5.25" optical drive, een full-length CPU, een 240mm radiator en zelfs een full-size ATX power supply. Ook qua design mag de Corsair Obsidian 250D Cube Case er best zijn, met het geborsteld aluminium waar de Obsidian reeks voor bekend is en een top window zodat je je high-performance componenten aan het werk kan zien. Aan de binnenkant dan weer is er natuurlijk rekening gehouden met de airflow, zodat de fan aan de voorkant bijvoorbeeld de koele lucht meteen over je GPU brengt.

 

 

WINNAAR

De winnaar van de Corsair Obsidian 250D Cube Case is shaman197, die correct wist te raden dat van papfles de dag na het aflopen van de wedstrijd 9 artikels online zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

 

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Corsair Obsidian 250D Cube Case moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste twee vragen kan je vinden via de website van Tones.be.

             


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.