4gamers.be

Win 3x duoticket voor de Evolve launch party

Wedstrijd loopt van 16/01/2015 t.e.m. 22/01/2015

Informatie

Op 10 februari wordt Evolve gelanceerd en op 6 februari in de namiddag wordt daarom een launch party gehouden. Daarvoor mogen we drie duotickets weggeven, wat inhoudt dat jij, als je wint, met een vriend(in) naar Microsoft België in Zaventem mag om er de game te spelen en een leuke tijd te beleven. Terug huiswaarts ga je vervolgens niet met lege handen, want je krijgt een exemplaar van de game mee en er zijn ook goed gevulde goodiebags voorzien. Wil je deelnemen, houd er dan wel rekening mee dat je 18+ moet zijn en dat je op vrijdag 6 februari naar Zaventem moet zien te geraken.

Evolve screenshot
► overige terms & conditions ◄

Wedstrijd

Dit moet je doen om kans te maken:

1) Neem een Evolve clip op met je Xbox One. Het mag grappig zijn, een vette kill of een spectaculaire situatie.

2) Bewerk de clip met Upload studio op je Xbox One (max 5 min).

3) Als je klaar bent, upload je de clip naar je One Drive.

4) Tenslotte deel je de clip op Twitter via Mijn Clips op je Xbox One.

5) Vul hieronder je gegevens in, inclusief link naar je clip.

De wedstrijd loopt vanaf de start van de Open Beta (15/01/15, 18:00) tot 22/01/15, 18:00. De winnaars via PM gecontacteerd..


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.