4gamers.be

Win vijf Gunnar OPTIKS-brillen

Wedstrijd loopt van 30/10/2011 t.e.m. 11/11/2011

Informatie

4Gamers.be bestaat ondertussen een jaar en dat moet gevierd worden! In samenwerking met heel wat partners kunnen we jullie gedurende twee maanden de ene prijs na de andere voorschotelen. Verspreid over tientallen wedstrijden geven we honderden prijzen weg die alles samen een winkelwaarde van meer dan 20.000 euro totaliseren. We hebben ervoor gezorgd dat er quasi dagelijk voor ieder wat wils te vinden is, dus hou zeker onze frontpage en ons wedstrijdoverzicht in het oog. We bedanken van harte iedereen die deze wedstrijden mee heeft mogelijk gemaakt en wensen alle deelnemers enorm veel succes.


 

In onze volgende wedstrijd in de grote 4Gamers Birthday Bash kunnen we alweer rekenen op de gewaardeerde steun van Gamegear.be. In samenwerking met Gamegear geven we immers, een reeks GUNNAR Optiks gamebrillen (met een waarde van 100 euro) weg. Deze brillen, waarvan we ook een uitgebreide review schreven, stellen je in staat om comfortabeler achter je computer of console te zitten. Ze ontlasten namelijk je ogen en zorgen ervoor dat je minder last hebt van al die uurtjes achter je scherm.

Er liggen in totaal drie Gunnar-brillen van het type Gamer Legend G Chrome en twee Gunnar-brillen van het type Gamer Wi-Five Crimson te wachten, beide met amberkleurige lenzen.

 

Legend G Chrome                                                                                       Wi-Five Crimson

 Gunnar Optiks

GUNNAR Optiks offer computer users the only technical eyewear solution that improves visual performance when interacting with any digital screen. Whether you are gaming, coding, designing, or just working on those tps reports, GUNNARS help you see better, play longer, work harder and stay focused. GUNNAR is computer eyewear optimized for Your Digital Life.

Meer informatie
 
 

Gamegear.be

Gamegear.be is een Belgisch bedrijf dat het professioneel gamen in België wil helpen door producten van hoogstaande kwaliteit aan te bieden die speciaal ontwikkeld werden voor het professioneel gamen. het is belangrijk voor hen dat de Belgische teams stevige prestaties neerzetten in de wereld van electronic sports. Maar het beste materiaal aanbieden aan de Belgische gamers is niet genoeg, door het steunen van LAN parties, teams and communities hopen zij de Belgische gaming community te stimuleren om actief deel te nemen in de wereld van het professioneel gamen.

Meer informatie
 

 

Wedstrijd

Wil je in perfecte oogrust kunnen gamen en er bovendien nog behoorlijk blits uitzien? Dan moet je gewoon even naar Gamegear.be surfen en daar op zoek gaan naar de bril die je het meeste ligt. Vul daarvan de SKU-nummer in bij de onderstaande vraag. Op 11 november loopt de wedstrijd af en de dag nadien zullen vijf gelukkigen zich mogen voorbereiden op een game-leven met een Gunnar-bril op hun neus.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.