4gamers.be

Win een MSI prijzenpakket met gaming headset, muis en meer

Wedstrijd loopt van 17/02/2015 t.e.m. 21/02/2015

Informatie

Hoewel gamers doorgaans voor een stevige desktop kiezen, heeft ook een laptop natuurlijk wel zo zijn voordelen en wat dat betreft weten ze bij MSI hoe ze gamers moeten verwennen. De nieuwe MSI GE70 2PE-632BE gaming laptop bijvoorbeeld heeft alles om de gamer te plezieren, met een Intel Core i7 Processor, een 17.3" Full-HD scherm, NVIDIA GeForce GTX 850M graphics, een SSD en meer, en dat is dan nog maar de basis.

Het geheel wordt namelijk afgewerkt met extra features, zoals een SteelSeries toetsenbord met full-color verlichting, de SteelSeries Engine om elke toets te personaliseren, Dynaudio sound en Killer DoubleShot, een technologie die binnenkomende game data analyseert en vervolgens een hogere of lagere prioriteit toekent, waardoor de online game ervaring verbeterd kan worden.

Wanneer je nu trouwens de MSI GE70 2PE-632BE gaming laptop zou aanschaffen, krijg je er gratis een SteelSeries Siberia V2 headset, een MSI backpack en de game Evolve bij.

De MSI GE70 2PE-632BE gaming laptop zelf geven we jammer genoeg niet weg, maar een leuk prijzenpakket ter aanvulling van een gaming laptop heeft MSI wel voorzien. Zo gaat de winnaar van deze wedstrijd naar huis met een SteelSeries Siberia V2 gaming headset, een Super Genius Gaming Mouse III Dragon Edition, een MSI backpack, een MSI keyboard skin en nog wat MSI goodies.

WINNAAR

De winnaar van het MSI prijzenpakket is bla, die correct wist te raden dat van joppe99999, die correct wist te raden dat Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 8 mails zou ontvangen. Zoals steeds wordt de winnaar via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op dit MSI prijzenpakket moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag kan je vinden via de productpagina van de MSI GE70 2PE-632BE gaming laptop op Bol.com, terwijl je voor de tweede vraag een beredeneerd gokje zal moeten wagen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.