4gamers.be

Win The Order: 1886 + exclusief statue en meer

Wedstrijd loopt van 20/02/2015 t.e.m. 06/03/2015

Informatie

Met The Order: 1886 is de PS4 weer een exclusive rijker en dat wordt gevierd. Dankzij Sony mogen we namelijk een mooi prijzenpakket weggeven dat bestaat uit de game zelf, aangevuld met een exclusieve The Order: 1886 tas en een exclusieve uitvoering van het statue dat bij de Premium Edition van de game zit.

WINNAAR

De winnaar van een exemplaar van The Order: 1886 + statue + tas is wesseldeman, die correct wist te raden dat van Jay en papfles samen de dag na het aflopen van de wedstrijd 9 artikels online zouden verschijnen. Zoals steeds wordt de winnaar via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op dit geweldige prijzenpakket moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Voor het antwoord op de eerste vraag kan je onder meer terecht bij een speciale The Order: 1886 app die Sony heeft uitgebracht ter promotie van de game. Deze interactieve app zit boordevol informatie over de game en is gratis te downloaden via de App Store en de Play Store.

  

DOWNLOAD GRATIS VIA

 


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.