4gamers.be

Win 3x Collector's Edition Just Cause 3

Wedstrijd loopt van 12/06/2015 t.e.m. 29/06/2015

Informatie

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar inmiddels zit Just Cause 3 er dan toch aan te komen. Later dit jaar kunnen we met het nieuwe, explosieve avontuur aan de slag en om dat te vieren mogen we nu alvast drie mensen gelukkig maken met een Collector's Edition van de game, tenminste wanneer de game erin slaagt om voldoende volgers te verzamelen hier op 4Gamers. Concreet gaat het zo:

250 volgers = 1 Collector's Edition wordt weggegeven

400 volgers = 2 Collector's Editions worden weggegeven

550 volgers = 3 Collector's Editions worden weggegeven

Wedstrijd

Om kans te maken op een Collector's Edition van Just Cause 3 (inhoud wordt binnenkort onthuld) moet je de game om te beginnen dus volgen, wat kan door op onderstaande knop te duwen. Op die manier blijf je voortaan makkelijk op de hoogte van nieuws omtrent de game via onze game heartbeat bovenaan de 4Gamers website. Vervolgens mag je ook onderstaande vraag beantwoorden, zodat we weten voor welk platform je de game graag zou winnen. Bevestig vervolgens nog je deelname en daarna is het duimen geblazen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Video

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.