4gamers.be

Win 2x SteelSeries Siberia v3 gaming headset

Wedstrijd loopt van 01/09/2015 t.e.m. 14/09/2015

Informatie

Dankzij SteelSeries mogen we twee exemplaren van de SteelSeries Siberia v3 gaming headset weggeven, eentje in het zwart en eentje in het wit. De SteelSeries Siberia v3 gaming headset komt met een nog beter design dan zijn voorganger, om zo een ideale combinatie te bieden tussen luchtigheid, comfort en duurzaamheid. De next-gen 50mm speaker drivers van SteelSeries vullen het plaatje verder aan en dankzij de uitschuifbare microfoon zorg je ervoor dat medespelers je meteen ook goed kunnen horen.

WINNAARS

De winnaars van een SteelSeries Siberia v3 gaming headset zijn Lauwerzh en caspercroes. Zij wisten correct te raden dat van Jay en papfles samen de dag na het aflopen van de wedstrijd 35 artikels op de frontpage zouden verschijnen. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via mail.

Wedstrijd

Om kans te maken op een SteelSeries Siberia v3 gaming headset moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord kan je via de website van Media Markt vinden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.