4gamers.be

Win 5x Mario prijzenpakket met pet, t-shirt en meer

Wedstrijd loopt van 02/09/2015 t.e.m. 08/09/2015

Informatie

Binnenkort verschijnt Super Mario Maker voor Wii U en dan krijgen we eindelijk de kans om onze eigen Mario levels in elkaar te puzzelen om die vervolgens ook te delen met de rest van de wereld. Alvorens het zo ver is echter hebben wij nog iets anders te delen met jullie. We mogen van Nintendo namelijk vijf keer een leuk prijzenpakket weggeven, bestaande uit een echte Mario pet, t-shirt, sleutelhanger, pen en magneetvel. Dit is trouwens nog maar het begin, want omtrent Super Mario Maker hebben we nog meer leuke dingen op de planning staan. Blijf 4Gamers dus vooral in de gaten houden.

WINNAARS

De winnaars van een Mario prijzenpakket zijn Caliber, Ledge, sh22ter, Vronix en Uzuhl. De winnaars worden zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op dit prijzenpakket volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden. Het antwoord kan je vinden via onderstaande trailer (tip: rond 3:39), die meteen ook laat zien wat Super Mario Maker te bieden heeft.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.