4gamers.be

Win een BenQ RL2755HM gaming monitor

Wedstrijd loopt van 11/09/2015 t.e.m. 24/09/2015

Informatie

Tijd om jullie nog eens te verwennen en dat kunnen we opnieuw dankzij BenQ want dankzij hen mogen we een BenQ RL2755HM gaming monitor weggeven. Deze monitor werd specifiek voor console gaming ontworpen, hetgeen blijkt uit zowel de features als het design. Zo beschikt deze RL2755HM over een response time van slechts 1ms, dus van input lag zal je geen last hebben. Ook zijn 2 HDMI-ingangen voorzien, zodat je de mogelijkheid hebt om meerdere consoles aan de monitor te hangen of een console en gaming pc of console en extra audiosysteem. Verder blinkt deze RL2755HM uit in het levendig en accuraat weergeven van kleuren dankzij de expertise van BenQ, waardoor gamers ook zelf kunnen spelen met de kleursettings om zo een optimaal resultaat te bekomen.

Dat voor wat betreft de technische features, maar ook het design op zich is een feature. Enkele details laten namelijk duidelijk blijken dat de RL2755HM inderdaad in de eerste plaats gemaakt is voor console gaming. Zo zit aan de achterkant een kleine haak waaraan je je headset kan hangen en de voet is ideaal om een controller op te laten rusten.

WINNAAR

De winnaar van de BenQ RL2755HM gaming monitor is kingofkamikaze, die correct wist te raden dat Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 32 mails zou ontvangen. Zoals steeds wordt de winnaar gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze BenQ RL2755HM gaming monitor moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste twee vragen kan je vinden via de website van BenQ en Alternate.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.