4gamers.be

Win het ultieme Fallout 4 prijzenpakket

Wedstrijd loopt van 26/10/2015 t.e.m. 15/11/2015

Informatie

Binnenkort is het tijd voor een van de grootste releases van het jaar want Fallout 4 staat voor de deur. Reden genoeg dus om nog eens een spetterende wedstrijd te voorzien en dus mogen we één iemand gelukkig maken met het ultieme Fallout 4 prijzenpakket, bestaande uit:

► Fallout 4 Pip-Boy Edition (PS4)
► Fallout 4 Loot Crate
► Fallout 4 Strategy Guide
► 2 T-Shirts
► Sagaboek over de geschiedenis van Fallout
► Soundtrack
► Buttons

WINNAAR

De winnaar van het ultieme Fallout 4 prijzenpakket is SolveSoul, die met zijn gok van 121257 het dichtste in de buurt kwam van de 121728 keer dat hoofdredacteur papfles op zijn spatietoets drukte in de maand voorafgaand aan de wedstrijd. De winnaar wordt zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op dit unieke Fallout 4 prijzenpakket moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste twee vragen kan je vinden via onderstaande trailers. Voor het antwoord op de derde vraag zal je een gokje moeten wagen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.