4gamers.be

Win het ultieme Assassin's Creed Syndicate prijzenpakket

Wedstrijd loopt van 22/10/2015 t.e.m. 04/11/2015

Informatie

De strijd tussen Assassins en Templars woedt voort, ook in het Londen van de 19de eeuw. Het is tijdens die Industriële Revolutie dat het nieuwe Assassin's Creed Syndicate zich afspeelt en deze keer zijn er twee Assassins, broer en zus, een tweeling zelfs, om mee aan de slag te gaan. Jacob kiest doorgaans voor de iets directere aanpak, terwijl Evie eerder voor het betere sluipwerk opteert. Eén ding hebben ze echter gemeen: ze zijn dodelijk efficiënt en strijden samen voor het bevrijden van Londen uit de onderdrukkende handen van de Templars.

Kortom: opnieuw een avontuur voor fans (en nieuwkomers) en de perfecte gelegenheid om nog eens een spetterende wedstrijd te lanceren. Dankzij Ubisoft mogen we namelijk een ultieme Assassin's Creed Syndicate prijzenpakket weggeven aan één gelukkige winnaar. Het prijzenpakket bestaat uit de Assassin's Creed Syndicate Charing Cross Edition (PS4) en enkele exclusieve goodies: een zakhorloge, een uniek vormgegeven powerbank, een damspel, een hoodie en een t-shirt.

WINNAAR

De winnaar van het Assassin's Creed Syndicate prijzenpakket is zAkOs, die correct wist te raden dat Jay 166 seconden nodig zou hebben om in Assassin's Creed Syndicate van het viewpoint van Big Ben naar het viewpoint van Buckingham Palace te geraken. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op dit Assassin's Creed Syndicate prijzenpakket moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag kan je vinden via de trailer onderaan deze pagina. Voor het antwoord op de tweede vraag zal je een gokje moeten wagen. Tip: bekijk de replays van onze livestreams (klik en klik) om een idee te krijgen van hoe de map van Assassin's Creed Syndicate eruit ziet en hoe snel je loopt, klimt, ...


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.