4gamers.be

Win een Seagate Game-drive (PlayStation/Xbox)

Wedstrijd loopt van 09/11/2015 t.e.m. 15/11/2015

Informatie

In plaats van gewoon de disc in huis te halen is het tegenwoordig zo dat gamers hun games meer en meer downloaden, hetgeen natuurlijk heel wat ruimte op de harde schijf in beslag neemt, niet in het minst omdat games van tegenwoordig een stevige bestandsgrootte kunnen hebben. Games van 35GB tot 50GB zijn lang geen uitzondering, en dan zwijgen we nog over de patches en DLC. Zelfs wanneer men een game op disc koopt, is er vaak nog een installatie vereist. Met andere woorden: de interne harde schijf van een console kan zijn limiet snel bereiken en dan kan je kiezen tussen games verwijderen of een betere, grotere schijf voorzien. Wat dat betreft weten ze bij Seagate alvast van aanpakken.

Seagate heeft een oplossing voor zowel PlayStation als Xbox gamers die op zoek zijn naar meer opslagcapaciteit, maar dat op zich is niet alles. De Seagate Game-drive voor PlayStation bijvoorbeeld start sneller op en zorgt voor snellere laadtijden dankzij het NAND-flashgeheugen en de Seagate Adaptive Memory-technologie. Zo brengt deze Seagate Game-drive voor PlayStation, die te gebruiken is voor zowel PS4 als PS3, het beste van een SSD (de snelheid) en een HDD (capaciteit) samen. Deze schijf is bovendien makkelijk te installeren en laat je fabrieksgarantie niet vervallen. Ideaal dus om je tragere en kleinere 500GB PlayStation drive te vervangen..

De Seagate Game-drive voor Xbox dan weer betreft een externe harde schijf die exclusief voor Xbox One en Xbox 360 werd ontworpen. Op Xbox One kan er gebruik gemaakt worden van USB 3.0, terwijl de game-drive via USB 2.0 ook op de Xbox 360 aangesloten kan worden. Deze Seagate Game-drive voor Xbox werkt zonder netsnoer en heeft een compact formaat, ideaal dus om netjes op te stellen, terwijl ook meenemen op reis of naar een vriend zonder problemen kan. Op die manier heb je al je Xbox-games makkelijk bij de hand.

WINNAARS

De winnaar van de Seagate Game-drive voor PS4 is Maveryck. De winnaar van de Seagate Game-drive voor Xbox One is Roggie. Zij wisten correct te raden dat Jay nog 7GB over had op zijn PS4 HDD. De winnaars worden zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Dankzij Seagate mogen we zowel een Seagate Game-drive voor PlayStation als een Seagate Game-drive voor Xbox weggeven. Om kans te maken moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste vraag kan je vinden via de website van Seagate, terwijl je het antwoord op de tweede vraag natuurlijk zelf kiest. Voor het antwoord op de derde vraag zal je een gokje moeten wagen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.