4gamers.be

Beoordeel games en krijg goodie bag met power bank, headphones en meer

Wedstrijd loopt van 15/01/2016 t.e.m. 25/01/2016

Informatie

De Belgische gamesindustrie kan wel een duwtje in de rug gebruiken. Daarom heeft de Nationale Loterij, samen met Vasco Data Security, ook besloten om een wedstrijd uit te schrijven waarbij studenten een game mogen insturen en het beste team mag dan naar San Francisco, naar de Game Developer Conference.

Als gamers zijn wij dan ook het beste geplaatst om deze games eens onder de loep te nemen en dus mogen 50 onder jullie (+ partner, want we geven duotickets weg) een oordeel vellen over de finalisten en hun games. Dat zal gebeuren in Living Tomorrow (van 11u tot 14u), het vroegere “Huis van de Toekomst” in Vilvoorde, op 6 februari.

Neem je eigen tablet, smartphone of notebook/laptop mee, test de games ter plekke en geef je rechtvaardige oordeel. Doorheen de dag kan je dan eten en drinken à volonté en achteraf ga je naar huis met een goodiebag, gevuld met een e-Lotto ticket van 5 euro, een mobile cleaner, een hoofdtelefoon en een powerbank.

Je krijgt dus de kans om een uitstapje te ondernemen naar Living Tomorrow (parkeerplaats is voorzien), een aantal kansspel-gerichte games te testen en naar huis te gaan met een goodiebag vol leuke zaken.

OPGELET: je moet wel ouder zijn dan 18 jaar (hierop zal ter plekke gecontroleerd worden). Dit geldt ook voor de persoon die je meeneemt.

WINNAARS

De winnaars zijn inmiddels gecontacteerd via mail.

Wedstrijd

Om kans te maken op een duoticket voor deze uitstap (en bijhorend goodiepakket te bemachtigen) volstaat het hieronder de gevraagde gegevens in te vullen en je deelname te bevestigen.

OPGELET: je moet wel ouder zijn dan 18 jaar (hierop zal ter plekke gecontroleerd worden). Dit geldt ook voor de persoon die je meeneemt. Je moet op 6 februari ook zelf tot in Vilvoorde zien te geraken.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.