4gamers.be

Win een XCOM 2 prijzenpakket

Wedstrijd loopt van 18/02/2016 t.e.m. 24/03/2016

Informatie

XCOM 2 vindt 20 jaar na de gebeurtenissen van de eerste game plaats, toen de mensheid de strijd tegen de aliens verloor en zich moest overgeven. XCOM, de organisatie die de aliens trachtte te stoppen, viel uit elkaar. Sommige leden onderwierpen zich aan het gezag van de aliens, andere leden doken onder. In het geheim is XCOM echter nog actief als verzetsorganisatie, en de tijd is aangebroken om terug te slaan.

WINNAARS

De winnaars van een XCOM 2 prijzenpakket zijn MrOssiem en ComBoRat. Zoals steeds worden de winnaars via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om de launch van XCOM 2 te vieren mogen we twee prijzenpakketten van de turn-based tactics game weggeven. Zo'n prijzenpakket bestaat uit de game zelf, een XCOM boek, een XCOM t-shirt en een set van XCOM badges.

Om kans te maken op een van de twee prijzenpakketten volstaat het hieronder je deelname te bevestigen en de game XCOM 2 hier op 4Gamers te volgen, wat kan door op onderstaande knop te drukken (tenzij je de game al volgt, in dat geval moet je niets meer doen). Door de game te volgen blijf je automatisch op de hoogte van al het nieuws omtrent XCOM 2.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.