4gamers.be

Win een Link, Zelda en Ganondorf amiibo

Wedstrijd loopt van 23/02/2016 t.e.m. 07/03/2016

Informatie

In afwachting van een compleet nieuwe Zelda game komt Nintendo op 4 maart op de proppen met The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, een opgepoetste versie van de topper die aanvankelijk voor GameCube en Wii verscheen. Naast verbeterde graphics zijn ook heel wat nieuwe features toegevoegd, zoals verschillende manieren om de GamePad en bepaalde amiibo te gebruiken.

WINNAAR

De winnaar van de Link, Zelda en Ganondorf amiibo is Link-Vs.-Ganon. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om de komst van The Legend of Zelda: Twilight Princess HD te vieren mogen we van Nintendo één iemand gelukkig maken met een Link, Zelda en Ganondorf amiibo, die je ook in de game zal kunnen gebruiken (Link geeft je extra pijlen, Zelda geeft je extra hartjes en Ganondorf zorgt voor extra uitdaging door Link meer schade te bezorgen). Om kans te maken op deze amiibo volstaat het onderstaande vragen correct te beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.