4gamers.be

Win een Far Cry Primal Collector's Edition of goodiepakket

Wedstrijd loopt van 23/02/2016 t.e.m. 29/02/2016

Informatie

Met Far Cry Primal keert Ubisoft meer dan 10.000 jaar terug in de tijd, naar het stenen tijdperk waarin de mens vaker de prooi dan de jager was. Een boze mammoet lijkt soms nog het minste van je zorgen te zijn. Om de launch van de game te vieren mogen we dankzij Ubisoft een steengoede wedstrijd organiseren, waarbij twee winnaars met hun gat figuurlijk in de pre-historische boter vallen. Eén winnaar krijgt namelijk de Collector's Edition van Far Cry Primal op PS4, terwijl de andere een goodiepakket krijgt dat bestaat uit een hoodie, t-shirt, koffiretas, chapka en bobblehead van een sabeltandtijger.

WINNAARS

De winnaar van de Far Cry Primal PS4 Collector's Edition is TexasBBQ en de winnaar van het Far Cry Primal goodiepakket is Fantafles. Beide winnaars wisten correct te raden dat Jay er 37 minuten over zou doen om in Far Cry Primal op de hoogste moeilijkheidsgraad 10 mammoeten te doden. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op een van deze prijzen volstaat het onderstaande vragen zo correct mogelijk te beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.