4gamers.be

Win een New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition

Wedstrijd loopt van 24/03/2016 t.e.m. 13/04/2016

Informatie

Na een succesvolle strijd op de Wii U trekt Hyrule Warriors ook op 3DS ten strijde. Hyrule Warriors: Legends brengt naast de content van de Wii U-versie ook nieuwe personages en verhaalelementen gebaseerd op The Legend of Zelda: The Wind Waker. Zo kan je voor het eerst in de reeks aan de slag als Tetra en King Daphnes.

Ook is een nieuw mechanisme voorzien waardoor je snel kan wisselen tussen personages, om zo de strijd optimaal te kunnen voeren. Dat is ook nodig, want in Hyrule Warriors: Legends is de balans van de Triforce verstoord en wordt Hyrule verscheurd door een duistere kracht, deze keer geleid door Sorceress Cia. Het is aan Link om hordes vijanden te overwinnen en de vermiste Princess Zelda terug te vinden. Gelukkig heeft Link heel wat vrienden om hem te helpen in de strijd en dan zijn er ook nog amiibo waar je gebruik van kan maken.

Om de release van Hyrule Warriors: Legends te vieren mogen we van Nintendo een prachtige New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition weggeven, inclusief de game Hyrule Warriors: Legends.

WINNAAR

De winnaar van de New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition + Hyrule Warriors Legends is fabrizionoviello. De winnaar wordt zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op de New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition met Hyrule Warriors: Legends moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Het antwoord op de eerste twee vragen kan je vinden via de trailers onderaan deze pagina. Voor het antwoord op de derde vraag zal je een gokje moeten wagen.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.