4gamers.be

Win 2x Mad Catz R.A.T. PRO S gaming muis

Wedstrijd loopt van 06/04/2016 t.e.m. 12/04/2016

Informatie

De Mad Catz R.A.T. PRO S gaming muis is met één doel voor ogen ontwikkeld: een professionele gaming muis maken voor een betaalbaar prijskaartje. De muis werd dan ook ontwikkeld in samenwerking met pro gamers, om zo alle essentiële features in de Mad Catz R.A.T. PRO S gaming muis te verwerken. Het resultaat zijn heel wat programmeerbare knoppen, de mogelijkheid om de palmsteun aan te passen voor meer comfort, een PixArt PMW3310 Optical Sensor voor optimale precisie, de optie voor het makkelijk aanpassen van DPI-settings via opgeslagen profielen, een gewicht van slechts 77 gram en meer. Kortom: de Mad Catz R.A.T. PRO S gaming muis biedt alles wat je nodig hebt om op professioneel niveau te gamen, en laat overbodigheden achterwege.

WINNAARS

De winnaars van een Mad Catz R.A.T. PRO S gaming muis zijn Stijsiger en xlord. Zij wisten correct te raden dat Jay na afloop van de wedstrijd 75 keer op zijn linker muisknop zou kunnen klikken in 10 seconden tijd. Zoals steeds worden de winnaars via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Van deze Mad Catz R.A.T. PRO S gaming muis mogen we twee exemplaren wegschenken en om kans te maken moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Voor het antwoord op de eerste vraag kan je terecht bij Bol.com, terwijl je voor de tweede vraag een beredeneerd gokje zal moeten wagen.

             


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.