4gamers.be

Win een Logitech gaming muis, headset of keyboard

Wedstrijd loopt van 19/05/2016 t.e.m. 08/06/2016

Informatie

De zomer zit er weer aan te komen en dat betekent dat heel wat mensen hun gespaarde centjes uitgeven aan een verre vakantie aan het strand, een muziekfestival, een kampeertocht of nog iets anders. Als het van Logitech G afhangt echter laten we komende zomer de camping achter ons om ons volledig te focussen op het verbeteren van onze gaming skills. Daarbij wil Logitech G gerust ook een handje helpen, want dankzij royale kortingen kunnen we onze gespaarde centjes uitgeven aan wat mooie gaming hardware.

De Logitech G402 Hyperion Fury gaming muis, de Logitech G633 Artemis Spectrum gaming headset, het Logitech G410 Atlas Spectrum gaming keyboard en het Logitech G910 Orion Spark gaming keyboard kunnen met een mooie korting verkregen worden via Exellent IT, maar dankzij die winkel en Logitech G mogen we van elk product ook een exemplaar weggeven. Wat je moet doen om kans te maken, lees je hieronder.

WINNAARS

De winnaars van de Logitech gaming hardware zijn bekend. Hieronder een overzichtje. De winnaars worden zoals steeds via PM gecontacteerd.

Winnaar  Logitech G410 Atlas Spectrum gaming keyboard

daflux

Winnaar Logitech G910 Orion Spark gaming keyboard

Punkie

Winnaar Logitech G633 Artemis Spectrum gaming headset

FixFinder

Winnaar Logitech G402 Hyperion Fury gaming muis

ShadowCore

Wedstrijd

Wil je kans maken op alle prijzen, dan is het redelijk simpel: beantwoord onderstaande vragen correct en bevestig je deelname aan deze wedstrijd. Je maakt dan 1x kans op elke prijs. Heb je echter geen nood aan een nieuwe gaming muis en wil je absoluut de headset winnen, dan kan je ervoor kiezen om enkel en alleen daarvoor deel te nemen (door naar de aparte wedstrijdpagina te gaan), waardoor je deelname voor die prijs meer gewicht zal krijgen. Doe je dan enkel mee voor de headset, dan maak je daar in totaal 4x kans op, terwijl je 0x kans maakt op een van de andere prijzen. Je kan indien gewenst ook deelnemen voor bijvoorbeeld alleen de muis én de headset, waardoor je 2x kans maakt op de muis en 2x kans maakt op de headset. Een kwestie van het verdelen van je winkansen dus. Ga je trouwens toch nog voor elk van de vier prijzen apart deelnemen, dan neutraliseer je je extra winkansen voor een bepaalde prijs.

AAN WELK VAN DEZE ACCESSOIRES ZOU JIJ JE VAKANTIECENTJES UITGEVEN?
KLIK HIERONDER ALS JE MÉÉR KANS WIL MAKEN OP EEN BEPAALDE PRIJS!

(zie uitleg hierboven)

 

 

BEANTWOORD ONDERSTAANDE VRAGEN ALLEEN ALS JE 1x KANS WIL MAKEN OP ALLE PRIJZEN
(zie uitleg hierboven)


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair