4gamers.be

Win het ultieme Fire Emblem Fates pakket

Wedstrijd loopt van 18/05/2016 t.e.m. 08/06/2016

Informatie

Met Fire Emblem Fates: Birthright en Fire Emblem Ftes: Conquest brengt Nintendo twee games uit die eenzelfde aanloop kennen, maar na 6 hoofdstukken een radicaal andere weg inslaan. In de games kom je ter wereld als koningskind in het verlichte en vredelievende Hoshido, maar op jonge leeftijd word je ontvoerd door het vorstenhuis van Nohr, waar koning Garon met ijzeren vuist regeert. Hier word je opgevoed.

In Fire Emblem Fates: Birthright kies je ervoor om terug te keren naar je bloedverwanten en Nohr de rug toe te keren. Je tracht ervoor te zorgen dat Nohr en Hoshido de strijdbijl begraven om de inwoners van Hoshido te beschermen, maar oorlog lijkt onvermijdelijk. Samen met je verwanten zal je dus de strijd aan moeten gaan, maar daarvoor zal je ook wel eerst hun vertrouwen moeten winnen.

In Fire Emblem Ftes: Conquest dan weer blijf je trouw aan Nohr, waar je bent opgegroeid maar waar je geen bloedbanden hebt met de koninklijke familie. Niet dat dit veel uit zou maken, want koning Garon ontziet niemand, noch zijn onderdanen, noch zijn eigen familie. De vraag is dan ook of je binnen Nohr het onheil dat deze koning aanricht ongedaan kan maken. Kan je lang genoeg overleven om een oorlog te beëindigen?

Birthright en Conquest verschillen niet alleen qua verhaalverloop. Birthright immers biedt een klassieke Fire Emblem ervaring, waarbij je voldoende goud en ervaringspunten verzamelt. Ben je nog niet zo vertrouwd met de reeks, dan is Birthright dus een mooi beginpunt. Coqnuest dan weer biedt meer uitdaging door je beperktere middelen te geven. Daardoor wordt strategie extra belangrijk. Niet alleen beschikt Conquest over een uitdagend avontuur, ook heeft de game een ingewikkelde plot om van te smullen.

WINNAARS

De winnaars van de Fire Emblem Fates prijzen zijn bekend: Hieronder een overzichtje. Zoals steeds worden de winnaars via PM gecontacteerd.

Winnaar New Nintendo 3DS XL - Fire Emblem Fates Edition + Birthright en Conquest + credits voor Revelation) + coin

bosmannekes

Winnaar Fire Emblem Fates: Birthright + coin

MrMette

Winnaar Fire Emblem Fates: Conquest + coin

Edenian

Wedstrijd

Om de release van Fire Emblem Fates: Birthright ena Fire Emblem Ftes: Conquest te vieren mogen we van Nintendo weer enkele mooie prijzen weggeven. Hieronder een overzichtje van wat er te winnen is:

1x New Nintendo 3DS XL - Fire Emblem Fates Edition + Birthright en Conquest + credits voor Revelation*) + coin

1x Fire Emblem Fates: Birthright + coin

1x Fire Emblem Fates: Conquest + coin

Om kans te maken op een van deze prijzen moet je onderstaande vragen beantwoorden. Je keuze voor hetzij Hoshido (Birthright) hetzij Nohr (Conquest) bepaalt niet alleen op welke van de twee games je effectief kans maakt, het bepaalt ook of je nog kans maakt op het New 3DS XL pakket. Die hoofdprijs wordt namelijk weggeven aan iemand van het kamp van het koninkrijk waarvoor het meeste gestemd is.

*naast Birthright en Conquest komt er binnenkort nog een derde weg, Revelation, waarin je een neutrale keuze zal kunnen maken om zo nog een ander verloop van het verhaal te kennen. Revelation verschijnt als DLC voor zowel Birthright als Conquest.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.