4gamers.be

Win de Homefront: The Revolution Goliath Edition

Wedstrijd loopt van 01/06/2016 t.e.m. 07/06/2016

Informatie

Onlangs werd Homefront: The Revolution gelanceerd voor pc, PS4 en Xbox One en hoe die revolutie afloopt, dat is natuurlijk aan de speler om te bepalen. Heb je de game nog niet in huis en kan je zelf dus nog niet deelnemen aan de revolutie, dan is dit je kans, want we mogen één iemand gelukkig maken met de Goliath Edition van Homefront: The Revolution voor PS4. Deze bevat naast de game en een artbook ook een replica van de Goliath drone, die je met een afstandsbediening kan besturen.

WINNAAR

De winnaar van de Goliath Edition van Homefront: The Revolution is MorelStudios. De winnaar wordt zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze Homefront: The Revolution Goliath Edition volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden. Het antwoord kan je vinden via onderstaande launch trailer.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.