4gamers.be

Win de Watch_Dogs 2 of Ghost Recon Wildlands Collector's Editions

Wedstrijd loopt van 16/06/2016 t.e.m. 07/07/2016

Informatie

WINNAARS

De winnaar van de Watch_Dogs 2 The Return of Dedsex Collector's Case is Dietn. De winnaar wordt zoals steeds via PM gecontacteerd.

De winnaar van de Ghost Recon Wildlands Collector's Edition is is Okamix, die zoals gewoonlijk via PM gecontacteerd zal worden.

Wedstrijd

 

►►► OPGELET: je mag slechts één optie kiezen! ◄◄◄

Wil je extra kans maken op hetzij de Collector's Edition van Watch_Dogs 2 hetzij de Collector's Edition van Ghost Recon Wildlands? Klik dan op optie 1 of optie 3.

Wil je op beide Collector's Editions kans maken, volg dan optie 2.

 

  

Om kans te maken op zowel de Watch_Dogs 2 The Return of DedSec Collector's Case als de Ghost Recon Wildlands Calavera Collector's Case moet je onderstaande instructies volgen.

1) Volg Watch_Dogs 2 op 4Gamers

2) Volg Ghost Recon Wildlands op 4Gamers


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doen



Omdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Hacken is jouw wapen in de gigantische en dynamische open wereld van Watch Dogs 2.

In 2016 werd ctOS 2.0, een geavanceerd besturingssysteem die de gehele infrastructuur van de stad beheert, geïmplementeerd in meerdere steden in Amerika om een veiligere en efficiëntere samenleving te creëren.

Speel als Marcus Holloway, een briljante en jonge hacker die leeft in het centrum van de technologische revolutie: San Francisco Bay Area. Werk samen met hackersgroep DedSec en vind de gevaren van ctOS 2.0. Wanneer het systeem in verkeerde handen terecht komt, kan het gebruikt worden om een groot aantal personen te monitoren en te manipuleren.

Met de nodige kennis om te hacken, voer jij samen met DedSec de grootste hack van de eeuw uit. Haal ctOS 2.0 neer en geef het volk hun vrijheid terug.

Bolivia, een paar jaar van nu. Dit prachtige land in Zuid-Amerika is de grootste producent van cocaïne ter wereld. Het invloedrijke en brute Santa Blanca drugskartel heeft het land veranderd in een narco-staat, gebukt onder wetteloosheid, angst, onrecht en geweld. Het kartel is één van de grootste spelers uit de onderwereld en een wereldwijde dreiging.

Een full-scale oorlog is niet het antwoord. De enige manier om deze ziekte te stoppen is op een precieze, stille en dodelijke manier. De Ghosts, een geheim elite US Special Forces team, worden achter de vijandelijke linies gestuurd om onrust te veroorzaken, te destabiliseren en uiteindelijk de band tussen het kartel en de corrupte regering te breken.

Met een almachtige vijand in een gigantisch en dodelijk gebied tegenover zich, moeten de Ghosts belangrijke morele keuzes maken en harde gevechten aangaan om hun missie te voltooien – hun duisterste en gevaarlijkste operatie tot nu toe.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair