4gamers.be

Win een New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition

Wedstrijd loopt van 11/07/2016 t.e.m. 21/07/2016

Informatie

Het opnemen tegen grote, woeste monsters is altijd al een handelsmerk geweest van de Monster Hunter games en dat is bij Monster Hunter Generations, dat op 15 juli exclusief voor de 3DS-systemen verschijnt, niet anders, ook al omdat de game een eerbetoon is aan 10 jaar Monster Hunter. In Monster Hunter Generations vind je naast gloednieuwe monsters en landschappen dan ook gedrochten en locaties uit eerdere avonturen.

Ervaren spelers kunnen dus een nieuw avontuur beleven terwijl ze ook nog de nodige portie nostalgie voorgeschoteld krijgen, maar daarnaast richt Monster Hunter Generations zijn pijlen ook op nieuwkomers. Voor hen is een aantal spciale missies voorzien waarin ze hun vaardigheden kunnen aanscherpen en daarnaast brengt Monster Hunter Generations ook de nieuwe Prowler Mode met zich mee. Die laat je toe om zelf als Felyne op jacht te gaan, in je eentje of ter ondersteuning van een Hunter. Online kan ook met andere spelers samengespeeld worden en je kan zelfs een team van vier Prowlers vormen.

Als Prowler spelen heeft weliswaar enkele nadelen (je kan bepaalde items niet gebruiken die ene Hunter wel kan gebruiken), maar er zijn ook grote voordelen die een Prowler met zich meebrengt. Zo wordt je als Felyne niet beperkt door stamina, ben je sneller en kan je het langer uithouden tijdens gevechten. Bovendien zie je er nog eens extra schattig uit ook, al zal dat de vele monsters er niet van weerhouden je danig op de proef te stellen natuurlijk.

 

Extra aandacht voor nieuwkomers dus, maar ook de veteranen worden op hun wenken bediend in Monster Hunter Generations. Klassieke RPG-elementen zijn van de partij en de game introduceert vier nieuwe vecht- en speelstijlen, zodat je de monsters kan bestrijden in de stijl die jou het beste past.

WINNAARS

De winnaar van de Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition is nollekemorren en de winnaar van Monster Hunter Generations is buttiensarien. Beide winnaars wisten correct te raden dat Jay na afloop van de wedstrijd 33 slakken in zijn tuin zou aantreffen. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om de release van Monster Hunter Generations voor 3DS te vieren mogen we van Nintendo enkele mooie prijzen weggeven. Om te beginnen gaat één gelukkige winnaar aan de haal met een New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition. Deze speciale 3DS-uitvoering heeft de game meteen ook al voorgeïnstalleerd staan. Ook mogen we nog eens iemand blij maken met een exemplaar van Monster Hunter Generations op zich.

Om kans te maken op een van deze prijzen moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden. Voor het antwoord op de eerste twee vragen kan je terecht bij bovenstaande trailers. Voor de schiftingsvraag is het gokken geblazen, maar misschien is het handig om te weten dat het weggetje 10 meter lang is en 1 meter breed.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.