4gamers.be

Win 2x OMEN by HP muis, keyboard en headset

Wedstrijd loopt van 05/09/2016 t.e.m. 02/10/2016

Informatie

Binnenkort is het weer tijd voor GameForce, het gaming event dat dit jaar plaatsvindt op 1 en 2 oktober in de Nekkerhal te Mechelen. Heel wat partijen komen er weer het beste van zichzelf geven, waaronder ook HP, dat er zijn nieuwe OMEN producten voorstelt. Deze nieuwe lijn werd speciaal ontwikkeld voor hardcore pc gamers en bevat naast krachtige gaming desktops (met als absoluut paradepaardje de OMEN X by HP Desktop) en laptops ook de nodige accessoires. Daarvoor werd samengewerkt met SteelSeries en eSports teams, om zo gamers de kwaliteit te kunnen bieden waar ze naar verlangen.

De OMEN Mouse with SteelSeries werd ontwikkeld voor extreme nauwkeurigheid zonder hardware acceleration en biedt echte 1:1 tracking voor pixel-perfecte bewegingen in games. Dankzij vernuftig design is deze OMEN Mouse with SteelSeries ook erg duurzaam, waardoor het beestje gedurende meer dan 30 miljoen clicks zijn tactisch aanvoelen behoudt. Intelligente RGB-verlichting die 16,8 miljoen kleuren kan weergeven zorgt voorts voor mooie aanpassingsmogelijkheden.

Het OMEN Keyboard with SteelSeries heeft vijf aparte zones die elk 16,8 miljoen verschillende kleuren kunnen weergeven, waardoor je elke zonde de kleur kan geven die jij wil. Voorts zijn 88 ingebouwde macro keys voorzien om snelle combo's te kunnen uitvoeren in games en ondersteunen 20 keys in de meest gebruikte gaming gebieden van het keyboard anti-ghosting zodat alles geregistreerd wordt. Twee geïntegreerde USB 2.0 poorten en aparte media controls maken het plaatje compleet.

De OMEN Headset with SteelSeries besteedt extra aandacht aan de frequenties die belangrijk zijn bij competitief gamen, waardoor je geen belangrijke geluiden, zoals voetstappen van een aankomende vijand, mist. Het lichte gewicht en de met zorg ontworpen oorschelpen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht van de headset, wat voor superieur comfort zorgt zodat de headset je geen overlast bezorgt tijdens het gamen. De microfoon kan je voorts uitschuiven als je met andere spelers moet communiceren, en opbergen als je in je eentje speelt. De 3.5mm mobile adapter zorgt er tot slot voor dat je de OMEN Headset with SteelSeries ook kan gebruiken met je mobile device, PS4 of de laatste Xbox One controller.

WINNAARS

De winnaars van een Omen by HP prijzenpakket (muis, keyboard en headset) zijn Meuk en Spicious, die correct wisten te raden dat eindredacteur Jay in 10 seconden tijd 75 keer zou kunnen klikken op zijn linker muisknop. De winnaars worden zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Ben je benieuwd naar wat OMEN by HP te bieden heeft, dan kan je terecht op de officiële website, of je komt natuurlijk afgezakt naar GameForce om daar de stand van HP te bezoeken. Via deze wedstrijd mogen wij alleszins twee winnaars gelukkig maken met een prijzenpakket bestaande uit een OMEN by SteelSeries muis, keyboard en headset. Om kans te maken moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair