4gamers.be

Win een Watch_Dogs 2 figurine + DualShock 4 stickers

Wedstrijd loopt van 16/11/2016 t.e.m. 21/11/2016

Informatie

Inmiddels kunnen we aan de slag met Watch_Dogs 2 en als je onze review er op naleest dan weet je dat de reeks wat ons betreft in de goede richting evolueert. Het is duidelijk dat ze Watch_Dogs bij Ubisoft niet opgeven, getuige daarvan ook de talloze wedstrijden die Ubisoft organiseert om de lancering van de game te vieren. Zo mogen we nog eens iemand blij maken met een Watch_Dogs 2 Wrench figurine en enkele stickers voor de DualShock 4 controller.

WINNAAR

De winnaar van de Watch_Dogs 2 figurine + DualShock 4 stickers is dragonma. De winnaar wordt zoals steeds via PM gecontacteerd.

Wedstrijd

Om kans te maken op deze prijzen moet je onderstaande vraag correct beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair