4gamers.be

Win €200 korting op ZOWIE producten

Wedstrijd loopt van 21/11/2016 t.e.m. 05/12/2016

Informatie

Sinds een tijdje heeft BenQ ZOWIE als nieuw merk voor gaming hardware en accessoires. Met ZOWIE streeft men, net als gamers zelf, perfectie na, wat blijkt doorheen het gamma aan producten dat men aanbiedt. De ZOWIE XL2735 gaming monitor bijvoorbeeld is meer dan zomaar een 27" gaming monitor met 144Hz. Dankzij een speciale technologie van BenQ ZOWIE blijft het beeld namelijk extra helder en nauwkeurig tijdens in-game bewegingen, waardoor je doelwitten sneller en duidelijker kan waarnemen, hetgeen in heel wat games geen overbodige luxe is, zeker niet in competitieve games.

Verder zijn er nog heel wat details die de ZOWIE XL2735 gaming monitor doen uitblinken als gaming monitor. De "Shields" aan de zijkanten kan je gebruiken om de omgeving rondom de monitor wat af te schermen, zodat je je in elke situatie ten volle op de game zelf kan focussen. Om die reden is ook extra aandacht besteed aan de vormgeving van de monitor. In tegenstelling tot veel conventionele frames reflecteert het frame van de ZOWIE XL2735 gaming monitor bijvoorbeeld geen licht, waardoor je onbewust minder afgeleid wordt. Verder kan je de monitor makkelijk met één vinger verstellen om de voor jou ideale kijkhoek te vinden. Met het ingebouwde geheugen kunnen voorts verschillende instellingen opgeslagen worden, die je dan kan activeren afhankelijk van de situatie. Donkere gebieden in games worden ook beter zichtbaar, waardoor je makkelijker vijanden kan spotten, zij het zonder de lichtere gebieden rondom het donkere gebied te overbelichten.

WINNAAR

De winnaar van €200 korting op ZOWIE producten bij GameGear.be is WannabeZizou, die correct wist te raden dat van Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 10 artikels online zouden verschijnen. Zoals steeds wordt de winnaar gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Natuurlijk heeft BenQ ZOWIE meer in de aanbieding dan enkel de ZOWIE XL2735 gaming monitor. Zowie biedt namelijk ook gaming muizen, mouse pads, een extern audiosysteem en meer aan. Met de ZOWIE CAMADE heeft men zelfs een handig hulpmiddel ontworpen voor het cable management van je muis.

Heel wat hardware en accessoires dus, en omdat het moeilijk is om te kiezen, laten we jullie zelf kiezen. Door deel te nemen aan deze wedstrijd maak je namelijk kans op een kortingsbon van maar liefst €200, die je bij GameGear.be kan besteden aan een of meerdere producten van Zowie. Wil je bijvoorbeeld de ZOWIE XL2735 gaming monitor bij GameGear bestellen, dan betaal je dankzij de kortingsbon aanzienlijk minder uit eigen zak, maar natuurlijk kan je ook gewoon kijken wat je met de €200 kan krijgen zonder zelf nog iets bij te moeten betalen. Kortom: beantwoord onderstaande zo correct mogelijk en je maakt kans om bij GameGear.be €200 te mogen uitgeven aan ZOWIE producten.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.