4gamers.be

Win een NACON Revolution Pro Controller

Wedstrijd loopt van 06/02/2017 t.e.m. 20/02/2017

Informatie

Recent lanceerde NACON de Revolution Pro Controller voor PS4. Deze controller werd in samenwerking met professionele eSports gamers ontwikkeld en heeft enkele unieke features die je prestaties tijdens het gamen ten goede komen. Het hart van de Revolution wordt gevormd door twee unieke analoge sticks. Gesterkt door een krachtig, door Nacon ontwikkeld algoritme, leveren de sticks een eSports-niveau van nauwkeurigheid en precisie, met een amplitude van 46 graden. Beide sticks zijn geheel geoptimaliseerd voor pro-gamers en ontwikkeld op basis van inzichten van eSports-spelers. Dit uit zich in de volgende functies:

► Mechanische structuur ontworpen voor een amplitude tot 46 graden
► Geoptimaliseerde eSports-ergonomica met convexe rechter stick en concave linker stick voor extra grip en comfort
► Versterkte metalen as en ABS ring voor minimale wrijving
► Mogelijkheid voor het opnieuw toewijzen van de L3- en R3-knoppen

De NACON Revolution is voorzien van geavanceerde software die spelers de controller geheel naar eigen wens laat aanpassen. De Revolution PC companion-app biedt een breed aanbod aan mogelijkheden, inclusief de mogelijkheid om de prestaties van de rechter stick aan te passen door:

► Het veranderen van de statische ‘dead zone’ – om de reactiviteit van de rechter stick te beïnvloeden
► Aanpassing van de response-curve van de stick – bepalen hoe snel deze op je bewegingen reageert

Verder beschikt de NACON Revolution nog over vier sneltoetsen die als macro's ingesteld kunnen worden, zijn extra gewichtjes voorzien zodat je de controller het voor jou juiste gewicht kan geven en is de 3 meter lange usb-kabel af te koppelen, wat een makkelijker transport en opbergmogelijkheid met zich meebrengt. Kortom: op zoek naar een nieuwe PS4-controller en mag het iets meer zijn? Dan is de NACON Revolution Pro Controller een optie om te overwegen.

WINNAARS

De winnaars van een NACON Revolution Pro Controller voor PS4 zijn JonasTMG en bobby123, die correct wisten te raden dat van Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 17 artikels online zouden verschijnen. De winnaars worden zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Van de NACON Revolution Pro Controller voor PS4 mogen we twee exemplaren weggeven. Om kans te maken moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.