4gamers.be

Win de For Honor Collector's Edition

Wedstrijd loopt van 09/02/2017 t.e.m. 15/02/2017

Informatie

De release van For Honor staat voor de deur, maar alvorens we met de finale versie op Valentijnsdag aan de slag kunnen is er eerst nog de open bèta, die loopt van 9 tot 12 februari. Daarin kunnen geïnteresseerden nog eens uitgebreid van de game proeven in aanloop naar de officiële release.

WINNAAR

De winnaar van de For Honor Collector's Edition is profido. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Ter gelegenheid van de nakende release van For Honor en het van start gaan van de open bèta mogen we van Ubisoft één iemand gelukkig maken met een Collector's Edition van For Honor. Die bevat naast de game ook extra digitale content en als pronkstuk bevat deze editie ook drie individuele miniatuurhelmen, één van elke faction. Deze zijn op 1/3 schaal gemaakt en zijn volledig van metaal. Ze komen met hun eigen stand en een Collector's Case.

Om kans te maken volstaat het onderstaande vragen correct te beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.