4gamers.be

Win een Astro A40 TR Audio System

Wedstrijd loopt van 18/04/2017 t.e.m. 01/05/2017

Informatie

Dankzij Astro en Gamegear.be mogen we een Astro A40 TR Audio System weggeven. Deze headset en de bijhorende Mixamp Pro TR hebben alles in huis om je in elke situatie volledig te kunnen concentreren op je game. Net zoals de klassieke A40's, staat ook de A40 TR garant voor een superieure audio ervaring. En met de A40 TR heb je de mogelijkheid om de settings en audio levels aan te passen en op te slaan, zodat je in elke situatie en voor elke game voorzien bent van de beste ervaring. Ideaal dus om zowel thuis als elders, bijvoorbeeld op LAN parties, het onderste uit de kan te halen wat audio betreft. Het Astro A40 TR Audio System biedt:

► High End Audio Experiene met hoogwaardige Surround Sound
► 4 EQ Preset settings die je zelf kan aanpassen, waartussen je snel kan switchen met de knop op de Mixamp Pro TR
► Microfoon kan aan beide kanten van de headset bevestigd worden
► Audio levels en microfoon settings volledig aanpasbaar met het Astro Command Center
► Extra poort om streamen te vergemakkelijken
► 2 Mixamp Modes om snel te switchen tussen PC/Mac en Playstation

WINNAAR

De winnaar van het Astro A40 TR Audio System is luckyone, die correct wist te raden dat van Jay de dag na het aflopen van de wedstrijd 11 artikels online zouden verschijnen. De winnaar wordt zoals steeds gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om kans te maken op het Astro A40 TR Audio System moet je onderstaande vragen zo correct mogelijk beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Overzicht

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.