4gamers.be

Win een PlayStation Plus jaarabonnement of Farpoint voor PSVR

Wedstrijd loopt van 09/06/2017 t.e.m. 15/06/2017

Informatie

Kerst valt vroeg dit jaar. Van 9 tot en met 17 juni strooit Sony tijdens de Days of Play met enorme kortingen op PlayStation consoles, accessoires en games. In de PlayStation Store worden zelfs kortingen voorzien tot en met 21 juni en ook PlayStation Plus jaarabonnement zijn tijdelijk 30% goedkoper. Ook worden tijdelijk extra grote kortingen aangeboden, zoals een 500GB PS4 voor 199 euro. Elke dag kan je hier terecht voor het overzicht van alle aanbiedingen en ook je lokale gamewinkel even bezoeken loont de moeite.

WINNAARS

De winnaars van een PlayStation Plus jaarabonnement zijn Meuk, RzR_Zlord, Adriel, Darkbat en Rimeus. Zij krijgen de code voor het abonnement toegestuurd via PM. De winnaars van een exemplaar van Farpoint zijn Jessed, jambi en Xehanort. Zij worden gecontacteerd via PM.

Wedstrijd

Om de Days of Play extra in de schijnwerpers te plaatsen schenkt Sony ons in totaal 5 PlayStation Plus jaarabonnementen en 3 exemplaren van de PlayStation VR game Farpoint (zonder Aim Controller) om uit te delen aan onze bezoekers. Het enige wat je moet doen om kans te maken is hieronder aanduiden welke van de twee zaken je het liefste zou winnen.

Opgelet: de PlayStation Plus jaarabonnementen werken enkel voor wie nog geen PlayStation Plus heeft. De vouchers zijn dus bedoeld voor nieuwe PlayStation Plus leden. Houd hier rekening mee.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.