4gamers.be

Win een downloadcode voor Marooners

Wedstrijd loopt van 20/07/2017 t.e.m. 26/07/2017

Informatie

De multiplayer couch game Marooners van de Nederlandse ontwikkelaar M2H heeft een grote, gratis uitbreiding gekregen en om dat te vieren mogen we enkele downloadcodes uitdelen voor de game. Het gaat daarbij om de pc-versie, aangezien de game voorlopig enkel beschikbaar is via Steam. Later dit jaar komt de game echter ook naar PS4 en Xbox One. De uitbreiding voegt onder andere bots toe aan de gameplay, maar ook nog een aantal andere elementen, zoals nieuwe mini-games.

WINNAARS

De winnaars van een downloadcode voor Marooners zijn TheUltimateC, Nohara, Mindflay, kikioko en Cyclops. De winnaars krijgen hun code via PM toegestuurd.

 

Wedstrijd

Om kans te maken op een downloadcode voor Marooners volstaat het onderstaande vraag correct te beantwoorden.


Je moet je aanmelden of registreren om aan deze wedstrijd mee te doenOmdat we hier bij 4Gamers met prijzen smijten, kan je meteen ook maar best onze wedstrijdpagina in de gaten houden, want op die manier mis je al zeker geen enkele wedstrijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.